Dette er en invitasjon til å delta i et forskningsprosjekt som skal se på akupunktur og standard medisinsk behandling (PDE5-hemmere) hos menn 40 år og yngre med erektil dysfunksjon (impotens) i en periode på ti uker. Prosjektet er avsluttet i 2018.

A feasibility case study of acupuncture vs standard medical treatment for men with erectile dysfunction (ED), measuring biomarkers of inflammation.

Studien vil måle nivået av inflammatoriske biomarkører og hjertefrekvensvariabilitet hos menn med ereksjonssvikt i tillegg til å samle data ved å bruke et spørreskjemaene; The International Index of Erectile Function (IIEF-5) og Erectile Dysfunction Inventory of Treatment Satisfaction (EDITS).

Dersom du ønsker å delta eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med Merete Lindén Dahle, på mail m.linden.dahle@gmail.com eller telefon 926 95 134.