Om meg

460

Merete Lindén Dahle, akupunktør

Jeg har spesialisert meg på sykdommer hos mannen som; potensproblemer, infertilitet, prostatitt og smerter, og har jobbet med dette i siden 2005.

I min akupunkturpraksis tar jeg også i mot pasienter med andre problemstillinger som smerter i muskel- og skjelettapparatet, utbrenthet, søvnproblemmer, lettere depresjon, overdreven svetting, allergi, luftveis- og bihuleproblematikk, hodepine og migrene for å nevne noe.

Jeg har en 5-årig utdanning i akupunktur (2400 timer) fra Akupunkturhøgskolen, 2005, og har i tillegg tatt en offentlig godkjent Bachelor i akupunktur fra Høyskolen Kristiania, 2011. Jeg har offentlig godkjent grunnfag medisin, og mellomfag i funksjonell anatomi og fysiologi på tilsammen 90 studiepoeng fra Encefalon, 2003, og en Master of Science fra Middlesex University i England, 2018.

Jeg deltar jevnlig på fagkurs, på Smertekonferansen i regi av Norsk Smerteforening og har siden jeg var ferdig utdannet i 2005 deltatt på den internasjonale TCM konferansen i Rothenburg. Jeg er brukt som foreleser på Høyskolen Kristiania og på British Acupuncture Council (BAaC) årlige høstkonferanse.

Har du spørsmål kan jeg nås på tlf: 926 95 134 eller epost: m.linden.dahle@gmail.com. Ønsker du å bestille time kan du gjøre det her: Bestill_time_hos_AkuMerete

%d bloggers like this: