Om meg

460

Merete Lindén Dahle, akupunktør

Jeg har spesialisert meg på sykdommer hos mannen som; potensproblemer, infertilitet, prostatitt og smerter, og har jobbet med dette i siden 2005.

I min akupunkturpraksis tar jeg også i mot pasienter med andre problemstillinger som smerter i muskel- og skjelettapparatet, utbrenthet, søvnproblemmer, lettere depresjon, overdreven svetting, allergi, luftveis- og bihuleproblematikk, hodepine og migrene for å nevne noe.

Jeg har en 5-årig utdanning i akupunktur (2400 timer) fra Akupunkturhøgskolen, 2005, og har i tillegg tatt en offentlig godkjent Bachelor i akupunktur fra Høyskolen Kristiania, 2011. Jeg har offentlig godkjent grunnfag medisin, og mellomfag i funksjonell anatomi og fysiologi på tilsammen 90 studiepoeng fra Encefalon, 2003. For øyeblikket tar jeg en Master of Science på Middlesex University, sept 2018.

Jeg deltar jevnlig på fagkurs, på Smertekonferansen i regi av Norsk Smerteforening og har siden jeg var ferdig utdannet i 2005 deltatt på den internasjonale TCM konferansen i Rothenburg. Jeg har vært brukt som foreleser i Norge og på British Acupuncture Council (BAaC) årlige høstkonferanse. Temaet var The hunt for potency.

Jeg kan nås på tlf: 926 95 134 eller epost: m.linden.dahle@gmail.com.

%d bloggers like this: